SKRIVET: 2009-12-31, kl 11:34:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

GOTT NYTT ÅR

NYÅR! TAGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGA!
Party tonight, och jag ska blu full, riktigt full, sen ringa en söt simon och säga att jag älskar honom (hans ide) dock tror jag inte att jag kommer komma ihåg att göra det :)
käka hemma med familjen först, sen kommer jonte och hämtar mig så drar vi till staffanstorp och firar fetenyår, detta gillar jag SKITMYCKET!

SKRIVET: 2009-12-30, kl 11:38:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

onsdag

Klockan är nu 11.35, ska snart göra mig i ordning och sen åka till hässleholm och kolla på när dom bästa flickorna spelar fotbollscup :) Helt sjukt hur mycket jag saknar fotbollen.. Funderar på att börja igen, men med knäskadan så kanske det inte är någon bra ide.. får fundera på det, och prata med doktorn och se vad han tycker om det hela. Eftersom att jag har ganska lätt för att bryta något, så tror jag nog inte att han kommer tycka att det är någon speciellt bra ide. Aja, håll tummarna för Rif/Tif nu, dom är bäst! :)

Lys som den stjärna du är
Pussciao
loggar ut.

SKRIVET: 2009-12-29, kl 18:47:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

enjoy!


Nej jag är inte cp, inte alls

SKRIVET: 2009-12-29, kl 15:26:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

ut i snö och blask..?

Sitter hemma hos mamma, har precis duscat och gjort mig i ordning, vet inte om jag ska ut och se om det är något folk ute, eller om jag ska stanna hemma och göra absolut ingenting.
har bara hängt över datan hela dagen, därför känner jag att jag behöver komma ut lite, annars kommer väl mina ögon trilla ut eller någonting, det vore ju förargligt.
hur som haver så är jag fruktansvärt kär just nu, and i love it! Kärlek är en härlig känsla, även om de kan ha sina dåliga stunder.
Nu sticker jag, blir kanske sen, SO DONT STAY UP AND WAIT ;)
puss ciao
loggar ut.

SKRIVET: 2009-12-29, kl 11:20:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag

Var på väla igår, tillsammans med finaste bästavän hittade lite smått och gott, dock inget på mellandagsrean eftersom att det mesta var extremt fult. Tog bussen till Helsingborg vid ca 08.30 tidigaste bussen faktiskt, var där vid ca 09.45, stod utanför ingången i kanske fem minuter? Sen gav vi upp och gick in på Mc'Donalds för att värma oss lite, jag köpte en kopp varm choklad och sen satte vi oss ner för att prata. Sen gick vi in på väla och handlade det vi behövde direkt, and belive it or not, jag köpte BARA det jag hade planerat, ingenting annat! Känner mig ganska stolt om man säger så .. ;)
Top från Gina Tricot 149:-
Jeanstights från Cubus 179:-
Brunkräm & Mascara på KICKS sammalagt 259:-
Cardigan från Gina Tricot 149:-
Väska från Access 199:-
Väldigt nöjd är jag även ifall jag inte hittade mina efterfrågade skor som jag har letat efter i år och dar känns det som..! Får väl beställa hem dom och hoppas på att jag får rätt storlek, dom kanske har dom på skopunkten...? Åh, just nu är jag desperat efter dom.

Föresten så åker jag troligtvis tillbaka till mitt ÄLSKADE göteborg idag och kommer hem den 2 Januari, allt för att komma ifrån denna jävla hålan .. Och nej jag har inga förutsatta meningar om Markaryd, men vill för det komma här ifrån, till Göteborg, där man har fötterna på jorden och en trolig verklighet.

ciao
loggar ut.

SKRIVET: 2009-12-27, kl 13:36:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

söndag

sov till halv ett idag, konstigt nog? somnade ju redan vid halv tolv igårkväll. Jag är en riktig sovpåse jag, haha! Idag blir det att slappa, orkar inte göra så mycket annat eftersom att jag fortfarnade är sjukt trött! Imorgon blir det upp tidigt, redan vid 07.00, möta upp mollie vid 08.15 och sen ta bussen till helsingborg vid 08.30 möööjs!
Antingen blir det stan eller så blir der väla, der beror helt och hållet på vädret. :)

vad gömmer sig folket?

SKRIVET: 2009-12-24, kl 13:50:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

god jul - luj dog!

Sitter hemma med en så kallad turban runt huvudet, ni vet när man har handuken runt huvudet och tror att håret torkar snabbare? haha, där ägde jag mig själv lite. Men en gång i tiden har jag faktiskt trott att håret torkade snabbare, men det visade sig till slut att det inte gör det. Tragiskt.. Om ca en halvtimme kommer släkten hit och firar jul, vilket kommer bli skitroligt! Vid tre ska alla förutom jag sitta ihoptryckta i våran bruna skinnsoffa och kolla på kalle anka. Men själv ska jag kolla på en annan anka som heter Anna :) Alltså Anna Ankas Jul. det är ju idag hon hade dendär julmiddagen, och den får man ju absolut inte missa, dom andra avsnitten har ju vatt tummen upp, så nu vill man ju bara se resultatet av allt =) Sen när vi har kollat klart på två så blir det att käka julgröt, som jag inte alls tycker om.. Sen kommer tomten och delar ut det bästa på hela dagen, alltså julklapparna! det är det enda jag bryr mig om egentligen, haha, annars tycker jag inte om julen så speciellt mycket. Skulle hellre vilja vara ute med kompisarna som jag brukar, detta är ju den enda dagen på hela året som jag inte har någon möjlighet till det . Men ja, jag ska väl kunna offra en hel dag för familj och släkt, det för jag ju inte av direkt. :) Men nu ska jag börja göra mig i ordning, och med det innebär
1) torka håret
2) ansiktskräm
2) sminka mig!
3) hälsa alla välkommna sådär en halvtimme försent eftersom att jag knappast hinner bli klar till halv tre då dom kommer. hih! typiskt mig att bli sen.

Men nu hälsar jag alla mina läsare en riktigt god jul, och hoppas att ni får vad ni önskar er av våran kära tomte! puss och kram / sara ''sarizpariz'' nilsson

SKRIVET: 2009-12-22, kl 23:03:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

på väster

Sitter hemma hos patricia på väster och ska vara här tills imorgon. Uppradade med datorer och ja.
nu ska jag sluta skriva, för jag har såååå mycket bättre för mig.

 

SKRIVET: 2009-12-21, kl 14:20:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

måndag

nu känns det verkligen som att det är lov, eftersom att det har hunnit bli måndag och allt. Är sjukt trött, som jag iofs alltid är efter en helg. men det bästa är att man kan sova när som helst nu när det inte är skola. Var med mamma uppe på ringup innan idag och kollade på ny mobil, funderar över en iphone, men jag är inte så bra att kombonera ihop med en tuchmobil... men fastnade ändå för en samsung, men bara tuch. får se vad det blir.. :) har jag tur så har mamma redan köpt en mobil till mig i julklapp, hon brukar vara bra på att köpa sånt som jag vill ha, vi har typ samma smak (Y)
Om en kvart ska jag vara på studio 30 för att rätta till håret lite, kanske göra vid naglarna lite sen inne hos Pernilla, beror på om jag orkar. Sen ikväll så kommer mamma och hämtar mig, så ska vi hem till henne och baka julgodis, rätt så mysigt faktiskt. Ska även sova hos henne tills imorgon, ganska härligt att komma ut i skogen ett tag. Och slippa att detta brus från bilar. Mormor ska dock jobba imorgon, så kommer vara ensam hemma hos henne tills i eftermiddag då mamma kommer och hämtar mig, eller så kommer hon på förmiddagen, beror på när jag vill hem, kan ju vara ganska skönt att bara vara hemma hos mormor hela dagen! :)
Nu ska jag bege mig till studio 30, vi hörs när jag kommer hem med en ny och fräsh frisyr.
chacha babes

SKRIVET: 2009-12-20, kl 16:27:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

söndag

dålig uppdatering denna veckan, men har faktiskt inte haft tid till datan så spciellt mycket. Har bara gjort det viktigaste, dock inte bloggat.
Äntligen jullov, ja, nu kan man faktiskt säga ä n t l i g e n! känns enormt skönt att slippa skolan i ett par veckor framöver. Slippa läxor, långtråkiga lektioner och betygskriterier. + att man slipper alla lärare som man egentligen aldrig vill träffa men varje dag är så illa tvungen..
Snart kommer syster och hennes pojkvän hem, så ska dom käka, sen ska dom följa mig fram till city för att jag inte vågar gå själv, haha! Nu ska jag kolla klart på Uggly Betty, sen göra mig i ordning. & om jag nu inte hinner uppdatera innan julafton så vill jag bara önska er en riktigt god jul. puss & kram. (L)

SKRIVET: 2009-12-15, kl 16:40:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

tisdag

Äntligen är tisdag avklarad, nu är det bar imorgon också, sen dom två sista dagarna som man inte kommer göra någonting som innebär lektion. Ganska skönt om man säger så :)
Det jag nu har blivit nervös över är betygen, som jag sa igår så var jag INTE alls nervös, men nu har jag haft fler betygsnack med lärare, och det har visat sig att jag inte ligger lika bra till som jag först trodde. har ig i idrott eftersom att jag inte har vatt med på badet. Det ska mamma ringa och prata med erik om. ig i svenska eftersom att jag inte var så aktiv i början av terminen men har sen kommit igång och gjort skitbra ifrån mig men det har inte riktigt räckt. och till slut, ig i fysik, inte så speciellt oväntat. men tårarna kom i alla fall och jag gick och pratade med karin en stund. kunde inte hålla mig, bara grät...

ikväll ska jag med nathalie, celina och felicia och kolla på innebandyträning :) treeeevlig.

SKRIVET: 2009-12-14, kl 18:42:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

hejsan måndag!

Känns både tröttsammt och bra att det var skola idag, det positiva är att det är sista veckan, alltså bara 3 ''normala'' dagar kvar i skolan. niornas dag på torsdag, vilket innebär sovmorgon och sen bara en massa aktivitetar under dagen. På fredag är det allvar, dvs betyg! Jag har faktiskt ingenting att vara orolig över eftersom att jag har haft betygprat med alla lärare som jag har de olika ämnena med. Ganska skönt att veta hur man ligger till så att man slipper bli chockad när man väl har betygen i handen.
Vad jag vet nu så kommer jag åtminstonde in på den linjen jag vill, vilket är superbra. Känner mig stolt. =)

sara ♥ | enbartsara.blogg.se

sista bilden på min underbara blonda år .. kan ju ingen annat än säga att jag saknar det sådär jättemycket.. det kommer dock inte tillbaka. Nu är jag i full fart med att få det så mörkt som möjligt så att det ser någolunda normalt ut med löshåret som jag beställt hem. ;)

SKRIVET: 2009-12-13, kl 11:14:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

söndag

sjukt lyckad lördag, var ute en runda och träffade lite kompisar. Sen stack jag hem och lillebror frågade om vi kunde kolla på film, så jag startade ''To Fast To Furious'' så somnade jag till den. Vid typ 00.30 vaknade jag av att det knackade på min fönster, så blev jag skiträdd, funderade först på att springa upp till mamma, men så ringde min mobil och det var Alexander :) Fick öppna fönstret och släppa in honom eftersom att han inte orkade gå till dörren, haha så sjuk människa.. så kollade vi klart på filmen, sen så fick jag göra mig i ordning och så åkte vi till Höör och festade hemma hos någon som jag dick glömt namnet på. Så nu känner man sig lite hangover om man säger så ^^ Alexander körde hem mig vid tio över 5 ungefär så var jag hemma vid 6, somnade och vaknade vid sju av att lillebror sa att han behövde gå på toa, då hade han tydligen somnat i mitt rum igår? haha, blev sjukt rädd i alla fall . Men hjälpte honom till toan i alla fall , sen somnade jag om och vaknade nyss, 11.00 gud vad härligt det är att sova, ellerhur? ;)

Ja, somsagt, klockan den är 11.10 just nu, ska snart börja göra mig i ordning och dra till Patricia, eftersom att jag skulle vara hos henne vid halv ett så att vi kundra träffa edona vid kvart i ett vid hunehallen. Så blir det att kolla på innebandymatch vid 13.00, ganska trevligt.
Rätt skönt att komma ut i friskluften när man mår så bra som man gör just nu. höhö! Plus att jag funderar på att flytta över min blogg till en egen hemsida. Börjar bli väldigt trött på blogg.se eftersom att dom tar bort min blogg hela tiden eftersom att dom tyckt att jag trakasserar människor på min blogg, vilket jag verkligen inte gör ?
väldigt irriterande i alla fall!

Snart kommer mamma hem med nya mjukisbyxor till mig eftersom att mina andra har gått isönder, sen har jag glömt ett par i skåpet i skolan, fråga mig inte hur jag lyckades med det (?) Hon är på väla nu i alla fall och köper julklappar, så fick inte jag följa med.. Hon litar väl inte på mig (a) haha, men jag vet redan vad jag får i julklapp. Så härligt! 11 dagar kvar förresten, detta gillar vi!

SKRIVET: 2009-12-12, kl 16:06:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

catching up with sara

legat hemma och degat typ hela dagen, men ikväll blir det ut med sara abv , och snacka igenom en massa som hänt/händer med våran vänskap.
vad som än sker sara, så kommer jag alltid älska dej, du är bland det bästa som finns, ingen annan är som du, och om jag förlorar dej, så förlorar jag även en del av mig själv, så viktig är du för mig. du är allt och lite till.

SKRIVET: 2009-12-12, kl 11:41:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

lördag

Igår blev både lite fredagsmys med familjén och en stund ute med kompisarna :) var och kollade på innebandy, dock bara första halvleken, för sen blev det lite annat man var tvungen att ta itu med..
stack hem vid halv nio ungefär och satt mig med mamma och kollade på idol, och detta är också första gången som vi hejade på samma människa dvs ERIK
kollade även på idol eftersnack efter, och sen kollade jag på borat, konstigt nog låg jag för mig själv och asgarvade. haha!
kanske sova över med mollie inatt, vet inte. hon kanske ska vara med tobbe som vanligt ;) aja, får väl ringa henne, hon sover säkert ännu.


så mycket kärlek

SKRIVET: 2009-12-10, kl 20:53:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

torsdag

gick lucia för föräldrarna igår, gick superbra, dock inte likabra på träningen innan då alla sjöng fel precis HELA tiden. vilket gjorde mig enormt irriterad!
imorgon börjar vi läskigt tidigt då vi ska vara i skolan redan vid 05.30, bara för att vi ska hinna träna lite på låtarna innan vi ska visa upp det för HELA skolan! :)
Kommer säker gå superbra.

Slapp tekniken och fysiken idag, pga enorm mensverk, så fick sitta inne hos Karin och läsa istället, vilker var mer behagligt (Y) hade inte tänkt sova inatt eftersom att jag ska upp redan vid halv fem imorgon, vilket jag inte kommer klara om jag somnar. Mamma har köpt red bull till mig . Och nu är jag och storasyster och även hennes pojkvän barnvakter åt Hugo och Theo, fast dom har somnat nu, så det är inte lika körigt. ;)

pusstjaaa!

SKRIVET: 2009-12-08, kl 20:49:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

tisdag

lite sådär småivrig nu, mamma berättade nyss att resan till thailand kanske blir framflyttad till sportlovet i februari ställat för i oktober :D Fan vad häääääärligt, jag slipper alltså vänta i 10 månader ifall den blir flyttad, gash!
Nu har jag även en ny säng, vilket är underbart, slipper min lilla gamla säng som jag har haft i typ två år, den känns helt .. tråkig. Denna är sjukt snygg, och mjuk. I love it!

Lucia imorgon, för föfäldrarna, och jag ska även stanna kvar efter skolan på läxtimman och få hjälp med fysiken. Så att jag har större chans att få G i betyg. För som ska ju sitta på FREDAG!!
& imorgon har vi fysikprov, började plugga på det idag, så kan det mesta nu i alla fall . Hoppas bara inte jag glömmer det tills imorgon, för då är det världens undergång.
Failade typ asmycket på biologiprovet todaaay, plus att jag gjorde min engelskaredovisning, vilket gick utmärkt tycker jag själv. :) Ska in i duschen nu, sen kolla på Sandor 'Slash' Ida och efter det läsa några sidor i ''Flickan som lekte med elden'' . bye

SKRIVET: 2009-12-07, kl 17:04:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

måndag

jag skriver, och ingen läser. jaja, men jag fortsätter.
Dagen har vatt seg, som det alltid är i skolan. Mollie blev Lucia i alla fall, vilket var askalas! nu ska hon bara memorera dendär jävla dikten som hon ska kunna utantill så är det ännu bättre (Y) var på ungdomsmottagningen efter skolan, mollie följde med, vi båda behövde nya p-piller. så nu har man det överstökat och mamma ska och hämta mina på apoteket imorgon. :)
sen så fick jag reda på att mamma har beställt resa för hela familjen till Thailand den 30/10 2010, så det är ju ett tag kvar, men i alla fall? det kommer bli great!
Nu ska jag göra mid i ordning, sen ska jag dra ut och se om det är några roliga människor ute (Y)
ha det g ö t t :)

SKRIVET: 2009-12-06, kl 13:59:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

söndag

det räcker att tänka på att det är skola imorgon som blir man trött.. Men imorgon får vi i alla fall redan på vem som blir huneskolans lucia, håller självklart tummarna för Mollie, älskade bästavän <3
Mamma är och handlar med gamlamormor just nu, sen när hon kommer hem ska vi åka till Älmhult och IKEA, eftersom att jag är i behov av en ny säng. Inte för att det är tvunget att jag ska ha en idag då men, mamma hade inget bättre för sig idag än att slösa pengar såååå .. :)

Kolla på damernas skidskytte nu tills mamma kommer hem, bye

SKRIVET: 2009-12-05, kl 22:54:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

trötter .. men glad

Har varit hos morfar hela eftermiddagen och kvällen, men har precis kommit hem. Mamma bestämde sig för att hon ville sova i sin egen säng inatt, och det förstår jag. Tycker också att det är ganska skönt att sova hemma, och det blir inte en massa krabb och stress imorgon då jag lovat mig själv att städa rummet eftersom att jag helt enkelt inte brydde mig om att göra det idag, hehe ;) Min kära morfar som åker till Thailand på måndag .. och är där i sex veckor.. Det betyder alltså att han inte är hemma på julafton, så det var därför vi åkte ner för att träffa honom, han sa nämnligen att om vi kom ner så skulle vi få våra julklappar lite sådär i förkott. Så fick 500 kr, men det var då en försenad fördelsedagspresent eftersom att han inte var hos mig när jag fyllde år (pga svininfluensa) sen fick jag 500 kr till, fast i julklapp. Johanna fick likadant.
Sen så hade han några jackor till oss också, som inte jag alls tyckte var ett dugg fina, så dom fick Johanna, jag brydde mig dock inte så mycket om att hon fick dom, men det gjorde morfar. Han fick skuldkänslor för att hon fick mer än mig, så jag fick 500 kr till, så nu har jag alltså känat 1500 på bara några timmar, sweet!
Ska beställa hem nytt löshår, så det går ju åt ungefär 800 kr av dom pengarna, but i need it. Klockan tickar iväg och detta inlägget blir bara längre och längre, jag skriver så att fingrarna glöder och snart får jag säkert kramp, så därför blir det nu ett hastigt s t o p p.

godnatt

SKRIVET: 2009-12-05, kl 11:09:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

lördag

Ligger i sängen och har precis vaknat, förståa gången på länge som jag sovit till efter klockan 11. Vart inte uppe så speciellt länge igår, eftersom att det var meningen att vi skulle åka tidigt idag, men sen blev det inte av. Vi åker vid 15 tiden istället. :) Malmö here i come! Det ska bli så sjukt skönt att komma ifrån denna jävla hålan ett tag. Kommer iofs hem redan imorgon, menmen.
Ska snart börja städa lite, mamma tyckte att det var på tiden, och det tycker visseligen jag också, haha ser ut som ett bombnedslag =)

SKRIVET: 2009-12-04, kl 23:31:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

finally!

Nu har vi äntligen fått reda på vika dom två finalisterna i idol 2009 är...
... Calle och Erik, vad tänker folket med nu för tiden? Calle!? Vet ärligt talat inte om jag ska skratta eller gråta..
Kan ju hålla med om Erik, men somsagt .. Calle!? Jag är sjut besviken svenska folket, sjukt besviken!

Nu ska jag snart sova, eller titta på twilight, har inte bestämt mig om vad jag orkar och inte orkar, haha. var ute och gick en runda med mamma innan, vi behövde prata ut eftersom att det var tusen år sedan sist. Och på måndag blir det ungdomsmottagningen.. Don't ask why.
Dagens låt: Still Waiting - Sum 41

SKRIVET: 2009-12-04, kl 21:03:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag

Ja, äntligen fredag. Detta är då något som jag har väntat på sen i .. söndags morse? :) Dagen har varit underbar, skolan var lite seg, men annars har det vatt helt ok. Åkte såndär konstig skateboard med 2 hjul på idrotten. Inspirerande, irriterande och smärta. Jag trillade hela tiden .. vilket gjorde extremt ont!

Mamma kom och hämtade mig efter skolan, så åkte vi ut till mormor och fikade ♥ Var där ungefär i en timme, sen åkte vi hem och efter det har jag bara segat. Ska inte ut ikväll faktiskt, måste packa lite tills imorgon. Då blir det nämligen Malmö med familjen och kommer hem igen på Söndag eftermiddag. :)
Sen kan man ju bara säga att jag är LITE avundsjuk på Mirella och Martina som just nu är och tittar på idol, hihi!

SKRIVET: 2009-12-03, kl 20:57:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

utekväll med älskade sara.

Stack ut med Sara Jonasson Blank en runda denna kalla decemberkväll. Dock var det så kallt ute så vi begav oss till hunehallen där det var innebandy i fulla muggar. Satt där i någon timme innan vi bestämde oss för att bege oss hemåt. :) Nu ligger jag i sängen med min älskade data och njuter av livet, eftersom att jag nu har kommit fram till att jag alltid ska vara glad och positiv. Kvällen har varit perfekt och nu ligger jag och skrattar frenetiskt åt hur mitt liv har sett ut, gud vad man har förändrats.. Positivt som negativt..
Nu ska jag in i duschen, sen ska jag kolla på Jalla Jalla, haha. Min mammas kommentar ''Bästa filmen i världen homiiieee'' SO TRUE! & Jag älskar min mamma så ypperligt mycket så att jag inte kan beskriva det med ord. Hon är bokstavligt talat den bästa människan som kan gå i ett par skor.

Och Sara? Du är den bästa kompisen som kan tupera sitt hår (Y) HAHA fjortis i love you

SKRIVET: 2009-12-03, kl 15:41:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

torsdag

Hur arg får man bli på en lärare på en skala ett till tio? jag tror i alla fall att jag är högst upp på den skalan. För just nu är jag så fruktansvärt sur på Ulf att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Och antingen imorgon eller på måndag ska han och jag till rektorn för han tyckte att jag har lite dålig attityd mot honom, jovisst, kanske det. men lätt att han förtjänade det!
har inte haft teknik på 6 veckor nu, så det blir att se fram imot ett IG i betygen.. Fyfan vad sur jag är!

Annars har det vatt ganska okej i skolan idag, förutom de sista två timmarna när jag var fruktansvärt arg.. Imorgon blir det att sitta kvar några timmar och plugga infr fysikprovet nästa vecka. :) Helg snart, fan vad härligt.

SKRIVET: 2009-12-02, kl 16:37:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

onsdag

Sitter och kollar på när mamma springer fram och tillbaka i köket, allt för att få i ordning tills mormor kommer om några minuter. Egentligen borde jag kanske hjälpa henne ..? Men nej, jag orkar inte. haha =) snäll jag är.
Stannade kvar i skolan i eftermiddags till klockan kvart över tre, dom har ju en sån läxtimme mellan fem över två till kvart över tre så jag utnyttjade den tiden i skolan, så att man kan få hjälp om man behöver, min mamma är ju inte så smart (a) Skrev i alla fall 3 kapitel till boken om mig själv eftersom att jag bara hann höra redovisningen om boken Lucia på svenskan som ska vara inlämnad och klar imorgon, fast jag blev ju som sagt klar med den på lektionen så jag slapp göra den på läxtimmen (Y)
När mamma väl är klar med städandet och mormor har kommit så ska vi käka, sen efter det vid typ halv sex så ska jag och Sara ut en runda. Vet inte riktigt vad vi ska göra, hon ska tydligen ha med sig svenskaläxan ut, hahha, idiot .. Men ja, kanske blir gården en runda, om där är något folk.
Annars så hänger vi väl utanför kiosken som vanligt, haha. ;)

SKRIVET: 2009-12-01, kl 20:44:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

fundersam..?

Ska snart in i duschen , så att jag blir klar innan desperate hosewifes börjar. :) sjukt spännande idag ju, efter slutet förra veckan.
Sen funderar jag även på att sluta med bloggen, börjat uppdatera mig allt oftare på fecebook för att ni ska få reda på att jag lever osv .. haha, jag det gör jag. som ni kanske märker ..?
nej men nu ska jag ringa mollie, se om hon kommer hit och hämtar sin trippeltång ikväll eller om jag ska ta med den till skolan imorgon, om kah nu ska dit. Mår fortfarande någolunda dåligt, mamma har sagt att hon kan sjukanmäla mig resten av veckan om jag känner att jag behöver vila, men nej, jag kan inte vara hemma hela veckan, då missar jag för mycket .. och .. usch nej nu ska jag inte tänka så :) Om jag är hemma imorgon, så åker mamma och jag till helsingborg och köper färg och golv till mitt rum, så att vi kan göra i ordning lite. För om jag ändå ska vara hemma så kan jag ju lika väl göra lite nytta.
Kör kanske ner till Malmö också, nytt köpcenter där, och mamma ville kolla runder lite. Behöver lite kläder också, så om det blir malmö så blir det troligtvis en liten shoppingrunda också. Nice (Y)

SKRIVET: 2009-12-01, kl 16:02:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

tisdag

ganska lugn dag eftersom att jag gick hem från skolan efter lunch någon gång. Hade kramper i hjärtat och i buken, vilket gjorde extremt ont.. Så mamma kom och hämtade mig och min cykel på skolan så åkte vi till läkarstationen. Dom kom fram till att det inte var någon fara, och att jag skulle åka hem och vila. Sen om det blir värre så skulle vi ringa upp till ljungby.
Har sovit i några timmar nu, så känner inte av smärtan så mycket. Kanske blir värre sen igen? vem vet. Nu ska jag sova lite till, sen ska jag kolla på twilight. ♥