SKRIVET: 2009-11-30, kl 19:36:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

sometimes it hurts, alot..

Ibland så är kärleken det värsta som kan hända i ens liv. Speciellt om man faller för fel kille, det är inte ok.
Men finns det verkligen någon me right? Jag trodde jag hade funnit honom, men hade tydligen fel med det, precis som jag har med allt annat. Man verkar inte kunna lite på någon nu för tiden. Och vad man än gör själv så blir det bara fel. Vad är det som är felet egentligen?
Annars tycker jag att kärleken är något väldigt vackert, tänk själv när man ligger tätt intill någon, känner hjärtslagen från den man älskar med hela sitt hjärta, och den älskade kan känna dina hjärtslag också. Och när du då kan berätta att hjärtslagen är för den. Jag ryser bara jag tänker på det, jag vill ha kärlek.
Och om kärlek hade vatt något som man hade kunnat köpa, så hade jag betalat hundra miljoner miljader för att få det.

SKRIVET: 2009-11-30, kl 19:17:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

måndag

måndag, och det innebär NY VECKA! ganska skönt, man kan lägga förra veckan bakom sig och ta nya tag. Och det är precis vad jag ska göra.
Hade luciaval i skolan idag, och kandidaterna i våran klass blev Mollie och Elen, så nu gäller det att ni alla rästar på Mollie, allt för att tetas med henne. :) Av alla som valdes i hela nian så passar Mollie bäst. Tycker jag! :)
Pluggade från halv tre till sex, sen stack jag ut i någon timme och träffade ''kioskfolket'' haha, trevliga människor där. :]
Och ja, det är ullared ikväll, det har man väntat på i en vecka, så nice!
Ungdomsmottagningen på måndag och skaffa nya p-piller, också VÄLDIGT nice!

SKRIVET: 2009-11-28, kl 12:59:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

besöksrekord

Ja, då har man haft besöksrekord varenda dag nu i en vecka, men ingen kommenterar? Av alla som som klickar in på bloggen så måste det väl ändå vara någon som kan få tummarna ur röven och kommentera? Om man kollar på andra blggar, tillexempel Dessies eller Kissies så kommenterar varenda jävel som klickar in på bloggen, positiva som negativa kommentarer. Jag menar, varför är det inte så när det gäller alla?
Och ja, nu har jag avslöjat mig. Jag läser faktiskt Kissie och Dessies blogg, men utav många anledningar. Det vill säga att dom skämmer ut sig själva för hela sveriges befolkning.

SKRIVET: 2009-11-27, kl 15:33:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

julpynt :*


julpyntar med mamma♥

SKRIVET: 2009-11-27, kl 15:23:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

fredag

Alla har planer inför helgen, men inte jag. Mamma fyller år idag, men hon ska på tjejmiddag tillsammans med sina kompisar så det blir att jag lagar mat till familjen idag. Sen ska jag väl ut ikväll också som vanligt. =)
grattis mamma
(jag älskar dej)

SKRIVET: 2009-11-26, kl 16:35:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

torsdag

Klockan börjar närma sig fem, mamma kommer hem snart, så ska vi göra pannkakor och sen ska jag till byn och se om jag hittar adam som ska göra mig en tjänst idag (y)
Sen vet jag inte om det blir rock the house eller vad det blir. Beror på vad det är för väder. Regnar det så tror jag inte att jag vill vara ute, får se om jag hittar någon som ska dit. :)
Lagom rolig dag i skolan, bara det att jag blir sjukt arg på Ulf Hedin, vi har inte haft teknik på 5 veckor nu, och jag kommer få IG bara för det . Fattar inte varför han ska drabba hela klassen när det bara är ett par stycken som håller på . Jag lovar att jag kommer slå till den gubben en vacker dag, inte fan ska jag sitta och ta imot en massa negativa saker när det inte gäller mig? Jag gör allt för att klara skolan, men inte blir det bättre av att han beter sig som en jävla idiot?

SKRIVET: 2009-11-23, kl 20:36:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

årets underhållning

ULLARED! Gud jag dör, hur kan folk ens vilja skämma ut sig så som dom gör ? Iofs gillar vi det, vi som sitter hemma i sofforna och tittar på. Även dom som är med i programmet ser det just nu, jag menar, dom måste skämmas extremt mycket!
Mollie skickade Twilight och I taket lyser stjärnorna till mig idag, så ikväll blir det filmkväll med mig själv och .. mig själv. Haha =) Nu börjar Ullared igen, så det blev bara en liten snabb uppdatering i pausen.

SKRIVET: 2009-11-23, kl 16:13:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag

Sitter hemma hos Mollie, vi lanar (a) Ganska mysigt faktiskt, köpt en massa godis och X-ray i määängder. :) Jag vet någon som inte kommer somna ikväll .. haha =)
Finns ingenting mer att skriva idag förutom att det var en ganska okej dag i skolan, lite segt, men annars var det lugnt. Och orka dom som pissat på väggen inne på killtoan? Jag menar, vilket liv man måste ha ...

SKRIVET: 2009-11-22, kl 21:00:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

fundersam..?

Vi ''vanliga'' människor sitter hemma i sofforna och kollar på den ena filmen efter den andra och alltid blir vi lika förvånade. Kändisarna är så perfekta, men vad är det som gör dom så perfekta egentligen? Är det de ständiga besöken på operationsbordet eller är det rent av tur?
Men en sak är att .. Kändisarna alltid ser fräsha ut på bilder. Hur kommer det sig? Jo, bilderna redigeras så in i helskotta mycket. Allt för att kändisarna ska få bra utstrålning. Fast egentligen är dom precis som alla andra.
detta stör mig!

Här är ett bra exempel.
Godmorgon Kissie .. Eller vad säger ni? ;)

SKRIVET: 2009-11-22, kl 11:20:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

söndag

Försöker få tag i Mollie, men utan resultat.. Hon är väl hos sin älskade boyfriend. :)
Troligtvis blir det att va med Mollie senare, om hon har lust. Annars så ska jag och titta på innebandymach klockan 14.00 då P13 spelar. Och i så fall gäller det att få tag i Sara Jb, hon vill säkert med och kolla när det är dom som spelar (a) Hihi, bara jag som fattar i alla fall ... såååå.
kram

SKRIVET: 2009-11-21, kl 23:42:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

happyfaceeee

Som ni kanske vet så är jag helt besatt av twilight, och min mamma har alltid vatt en sån som ger mig det jag vill ha. I alla fall det mesta. Och vet ni vad jag hittade ovanför min tv nyss? ;oo
TWILIGHTFILMEN som jag har tjatat om i flera månader!! det kvittar i vilken affär jag har vatt i så har dom inte haft den kvar. Och så har man inte kunnat ladda ner den eftersom att det bara har funnits textad på spanska och franska. Men nu, äntligen, har jag fått den. Jag är överlycklig! =DD

SKRIVET: 2009-11-21, kl 23:37:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

mormors 60årsfest

Kvällen blev lyckad, skulle egentligen inte åka hem försen vid halv två då mamma hade beställt taxi. Men Susanne kom och hämtade mig, Johanna och Ted vid halv elva istället. Skönt att komma hem, inte så värst bra musik där, och den skulle spelas resten av kvällen, och ja, jag höll på att avlida av värmen!

Kanske väla imorgon, behöver nya skor och några byxor också. Så mamma sa att hon kunde köra mig till väla så kunde hon sticka inom Katrine en stund medans jag köper det jag behöver. Dock vet jag inte om jag orkar imorgon. Som det känns just nu så blir det nog inte av.
Nu ska jag faktiskt sova hade jag tänkt, eller i alla fall lägga mig i sängen och kolla på tv. Har ju alla avsnitt av The Hills nu, så kanske kan kolla igenom dom för tusonde gången. haha =)


hittade en gammal bild i papperskorgen, och tänkte efter för mig ..
.. så ful är den väl ändå inte? :)

SKRIVET: 2009-11-21, kl 09:38:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

ny design och header.

så nu var jag klar med min design, har även knåpat in en liten header som inte tog så speciellt lång tid att göra. Tyckte bara det kändes tomt utan en header. haha =)
Känner mig mer nöjd nu när det är svart, tyckte det inte var så roligt med vitt överallt.. men vem vem, det kanske blir lite förändringar inom kort.

SKRIVET: 2009-11-21, kl 09:15:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

2012

Kollade på 2012 tillsammans med mamma igår, och jag blev riktigt besviken. Overklig och långsam, trodde den skulle vara bättre. Rekomenderar den INTE.

SKRIVET: 2009-11-20, kl 23:10:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

fredagsmys

Ligger i sängen och har allmänt tråkigt. Är trött som fasiken också, men känner helt enkelt inte för att sova. Balders ikväll också, och som ni märker så är jag inte där. Kände att jag inte pallade med det idag, så därför har jag en biljett till godo tills nästa gång, som också är den näst sista som jag får gå på. Herregud, tänk att man snart går ut nian. Kom ihåg i sexan när min syster skulle åka till balders och jag satt och kollade på henne som ett ufo medans hon gjorde sig i ordning. Man kunde inte ens föreställa sig hur det var att åka dit. Men sen, när man själv fick sätta sin fot på balders för första gången så insåg man att det inte vara något speciellt, det var som ett vanligt disco, man träffade lite nytt folk, dansade och tillbringade en kväll med sina kompisar ute i en ''lada'' i skogen. Hur speciellt låter det egentligen?
Så för alla er 97or som snart kommer få åka dit.. förvänta er inte för mycket nu, ni kommer bara bli besvikna. Det blev jag, och säkerligen många andra med!
Dock kan jag säga att jag hellre åker till balders än björket, det har vatt många spekulationer på det, och endel säger att dom åker till björket eftersom att det är tillåtet att vara lite lullig där. Och det är det ju inte på balders. Men jag menar .. Måste man vara full för att ha roligt? I så fall är man inte riktigt klok i huvudet. Då jag har som mest roligt, det är när jag inte har druckigt någonting, och när jag dagen efter kan tänka tillbaka och komma ihåg varenda sekund av gårkvällen. Det är då jag känner mig bra. Helt enkelt BÄST!

Nu ska jag sova, imorgon blir det öppethus i Ryssby, 60års fest för mormor i hinneryd och bio med mamma i halmstad. New Moon, fan vad jag längtar!

SKRIVET: 2009-11-20, kl 16:43:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag

Efterlängtade helg ♥
Detta är det bästa med livet, att liksom kunna gå hem efter en hel dag i skolan och se fram imot en hel helg med bara bra saker inplanerade. Visst finns det ingenting bättre? :)
Skolan gick hyffsat idag, förutom matten som alltid är ett helvete eftersom att man går i en grupp full av babianer som inte har förmågan att kunna hålla käften. Och Dennis, om du läser detta så syftar jag faktiskt på dig!
Klockan halv sex kommer Sara till mig, så ska vi ut en stund, till ungefär 20.00, sen blir det hem och kanske göra vid sig lite till. Och sen kommer mamma och hämtar mig så åker vi till Ljungby och kollar på 2012. :)
Imorgon blir der New Moon i Halmstad, längtar satan!

SKRIVET: 2009-11-19, kl 21:02:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

fix och trix

Krabbar med ny bloggdesign, så snälla, stå ut!
Kommer vara lite kladdigt i några dagar, men jag håller på och det kommer antagligen vara fixat till söndag.
Tack på förhand!

SKRIVET: 2009-11-19, kl 20:52:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

en dag, ska jag bli precis som du!

Trött? Ja det kan man lugnt säga. Det har vatt en hecktisk dag och jag kan inget annat säga än godnatt!
he-he-he, nej jag bara skojar. Klockan är ju bara nio? Och jag ska göra mig vanliga tur i badrummet innan jag ska sova. Sen ska jag även kolla på film innan läggdags. Gud vad segt allt är.
Mormor har precis åkt hem, så nu är vi alla mätta och glada efter lite smörgåstårta och krispkaka. Gooottt!
Dags att sluta skriva nu, innan inlägget blir för långt för ett godnattmeddelande.
Fredag imorgon, taggaaaa. Fest hos Alexander antagligen? Och ja, jag vet att jag sa att det skulle bli fredagsmys eller lan med Mollie, men nu är det helt enkelt ändrade planer. Kommer dock bli en bättre fredag än förra. Lätt!

just nu skulle jag vilja ha lite julstämning, med kärlek och värme på köpet

SKRIVET: 2009-11-19, kl 17:33:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag

Oj, veckan har gått snabbt, riktigt snabbt :) Imorgon är det fredag och det innebär heeeeeelg!
Helgen är noga planerad. På fredag blir det fredagsmys med familjen, eller så ska jag och mollie lana, ska snacka med henne imorgon. Eller i kväll om jag får tid över.
På lördag ska jag och mamma till ryssbygymnasiet på öppethus, alltså blir det att träffa Axa i samma veva. Sen, när vi kommer hem så blir det fix och trix sen till Hinneryd för att fira mormor som fyller 60 år idag. Ett stort grattis till henne!
På söndag händer ingenting, absoult ingenting. Vet inte om det kan ändras, men ja, jag vet inte om jag är så pigg på att göra så mycket då.

www.Dessies.se , blogqueen!

Nu kommer snart mormor, gamlamormor och leif och hälsar på, så ska vi äta smörgåstårta och prata lite. :) Enbart för skojs skull , och lite för att mormor fyller år. he-he-he.

SKRIVET: 2009-11-18, kl 20:13:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

ny drog

Herregud, i måndags såg jag Twilight för absolut första gången. Endel tycker jag är lite efter, och det kan jag såklart hålla med om. Men eftersom att jag inte har lagt ner energi på att köpa filmen eller ens ladda ner den, har inte ens frågat någon om jag kan låna den. Stupid me!
I alla fall, back to the story..
Jag kollade som sagt på Twilight i måndags och jag är helt kär, kan inte fatta hur en film kan vara så verklig men ändå så overklig på samma gång. Och Edward .. Han är ju bara to die for! Man kan lätt kalla det kärlek vid första ögonkastet. Hey there .. Sara har en ny idol.
New Moon på lördag i Halmstad, mamma överraskade mig med biljetter så nu är jag gladare än vanligt =)

heart to heart, dust to dust

SKRIVET: 2009-11-18, kl 15:17:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

onsdag

Hade redovisningen idag, gick väl sådär. Vi var inte så bra pålästa så hade ju kunnat gå bättre. Men nu är det som det är och det är bara att acceptera. =) Gjorde någon Rysk Köttfärspanna på hemkunskapen, smakade väl sådär.. Hur mycket vi än kryddade så fick vi ingen smak på det.
Slutade även en halvtimme tidigare. Ganska skönt. Så direkt när jag kom hem satte jag mig och gjorde klart svenskauppgiften som en viss person sa var tills imorgon. Men sen visade det sig att den är tills nästa vecka ;o Så nu har jag absolut ingenting att göra på svenskan resten av veckan. Haha, men gott att vara klar med det i alla fall.
Nu ska jag spela playstation med Hugo. Sen ska jag kanske ut en runda. Om det inte regnar.
Vädret gör mig deprimerad.

SKRIVET: 2009-11-17, kl 16:17:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

det känns som 1000 nålar..

Varför ska precis allt bli fel samtidigt?
jag hatar detta, folk snackar bara mer och mer skit i denna jävla hålan. Fan vad skönt det ska bli att komma här ifrån i sommar. Åt helvete med markaryd, åt helvete med allt!
Nu ska jag göra mig i ordning, sen ska jag ut.

se på mig , som du gjorde då, när jag var allt, som du litade på..
& håll mig hårt , en sista gång, säg mitt namn, älskling ljug, gör vad du kan.

SKRIVET: 2009-11-17, kl 15:44:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag

Trött även idag, vad händer med mig egentligen? Jag sover som en stock om nätterna, ändå har jag hur svårt som helst för att komma upp ur sängen på morgonen. Jag som tycker att jag går upp tidigt på helgerna .. Hur kommer det sig då att jag knappt kommer upp på vardagarna?

Skolan idag var helt okej, långtråkigt som vanligt. Kallt som fasiken också, men det var ju på grund av att det var några gubbar som var och bytte ytterdörr. Dock är den inte mycket bättre än den förra. Den väger ju förfan 3 ton.. När jag kom hem satte jag mig direkt och gjorde klart arbetet om Ryssland som jag, Felicia och Nathalie har redovisning på imorgon. Så nu behöver vi inte oroa oss över detta mer. Sköönt!

Innebandy match ikväll i hunehallen, vet inte om jag ska dit, beror på om någon annan ska. Annars blir det antagligen att bara vara ute och umgås med mina nära och kära, hehe.

SKRIVET: 2009-11-16, kl 13:27:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

måndag

Sitter hemma ensam i vårt kalla vardagsrum, värmekamin håller på att installeras men det tar sin lilla tid. Snart hoppas jag på ett underverk!
Kollar på en konstig finsk film och viker mig av skratt till deras språk, enligt mig är de det fulaste språket som finns, haha =)
Hade jour idag, därför slutade jag redan vid halv ett, skönt som in i. Men eftersom att inte en jävel har slutat ännu så får man sitta hemma och dryga en stund. Ska ut och träffa Sandra vid fyra-fem tiden.

Förresten så stör jag mig på folk som klagar över att min blogg är tråkig, jag menar, jag skriver om det jag vill skriva om och det finns ingen annan som kan bestämma över det. En del tycker att det är intressant och endel inte. Men ge fan i att kolla på den då? :) Jag klarar mig.

SKRIVET: 2009-11-15, kl 19:01:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

söndag

Ja, det börjar närma sig kväll och jag är trött som fasiken! Mamma och Göran ska troligtvis upp till sjukhuset med Hugo ikväll igen. Han kan knappt gå och har fått hög feber igen. Så det blir att jag och Johanna är ensamma hemma inatt med. Herregud så körigt det har vatt dom senaste tre dagarna, och helgen har lätt vatt den sämsta på länge..
Imorgon får jag tillbaka mitt svenskaprov, hoppas på det bästa eftersom att detta hänger på mtt betyg. Sen måste jag även skriva klart min uppsats om valfritt arbete där jag har valt att skriva om Fredrik Ljungberg. Sen har vi även redovisning på landet vi har jobbat med i sammarbetet mellan hemkunskap och so. Så imorgon och på tisdag är dom enda dagarna som vi har kvar att jobba. Så det är bara att ligga i som en skollad iller.

Imorgon får jag troligtvis gå ut också, eftersom att mamma har tvingat mig att sitta inne hela helgen för att hon tyckte att jag förtjänade ett litet ''straff'' efter fredagens insident. Jag har sagt det innan, och säger det igen. Förlåt!

SKRIVET: 2009-11-15, kl 16:05:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

jag är givmild

Jag känner mig snäll, har spelat Star Wars spel med Hugo hela eftermiddagen och sen gjode mamma tacos till oss. Så nu har vi käkat och jag hade faktiskt tänkt sova en liten stund för jag känner mig helt utmattad! Kanske blir sjukhuset för lillebror ikväll igen eftersom att han har fått feber igen och en ny svullnad i magen..
Får se hur det blir med det :)

Har till och med hunnit lyssna igenom min äldsta spotifylista, känner mig kreativ!

SKRIVET: 2009-11-15, kl 13:07:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

trött och uttråkad

Ligger hemma hela dagen, är sjukt trött. Men har också sjukt tråkigt. Vädret suger, det har precis börjat regna. Jag ligger i sängen, och jag stortrivs! Lillebror har precis kommit hem från sjukhuset. Så jag hade tänkt vara snäll och spela lite playstation med honom om en stund.
Söndag idag, och det innebär skola imorgon, så det är ganska skönt att ligga hemma och vila.
Läste på Dessies blogg innan, där hon tipsade om en annan tjejs blogg. Jag blev riktigt förvånad över att hon rekomenderar andras bloggar. Trodde hon ville ha alla läsare för sig själv. ;)

En stolt grabb som precis tappat framtänderna
(bild från i somras)
Jag älskar dig lillebror ♥

SKRIVET: 2009-11-15, kl 11:23:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

äntligen blogg

Ja, då var allting fixat och jag kan äntligen börja blogga på blogg.se igen efter allt strul med servrar. Jag har verkligen saknat blogg. Även om jag är lite småsur för att dom tog bort min blogg för att jag tydligen hade ''diskriminerat'' utlänningar. Vilket jag inte alls har gjort utan dom har bara tagit information från folk som anmält mig till hemsidan. Patetiskt!
Eftersom att alla mina bilder på bilddagboken är borta och inte kommer komma tillbaka heller så blir det att jag är mera uppdaterad här. Eftersom jag som många andra har tröttnat på bilddagboken.
Blev ett litet ''första inlägg'' såhär på morgonen, nu ska jag göra mig lite Hallontee och kolla på inspelningen av dansbandskampen eftersom att jag missade det igår. EMD var gästartister så det är därför jag ska kolla på det, så att ni inte tror någonting annat.