SKRIVET: 2010-01-04, kl 13:09:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

skridskor och blandade känslor

Fick nya skridsko av mormor i lite försenad julklapp, hon tyckte att jag skulle passa på att åka nu medans det är så kallt. Men saken är den .. att jag är sjukt rädd för is, och skulle inte få för mig att åka! Igår tvingade mamma med mig ner till sjön, hon tyckte att jag i alla fall skulle prova, vilket jag gjorde. Och gör aldrig om det igen, det var seriöst det värsta jag vatt med om i hela mitt liv. Antar att jag har forbi för is.

Är på lite smådåligt humör, fast hur många gånger jag än frågar mig själv varför (?) så vet jag faktiskt inte anledningen själv.. Känner mig sugen på att dra ut, fast ändå inte.. Vill träffa någon jag kan prata med, men det verkar inte finnas någon sån människa i den a hålan, alla bara snackar skit, även dom som ska kallas bästavänner..


Föresten så kollade jag på avatar igårkväll med Polack, Hugge, Adde, Philip och Lukas! =) Sjukt bra film, dock lite seg imellanåt, men annars var den ingenting att klaga på!

speltid: ca 2h 40 minuter
åldersgräns: 11 år

väldigt gripande i vissa fall, speciell film som man fastnar för.


rebecka

Tusentalds djur föds upp varje år bara för att dödas, så att man ska kunna använda pälsen till t ex kläder. Det tycker jag är sjukt, och när jag upptäckte att det fanns en sida där man kan skriva på att man är emot det och vill att det ska förbjudas här i Sverige skrev jag på direkt. Får vi ihop 100 000 namn blir det kanske en av valfrågorna i riksdagen detta år, och då blir det med andra ord kanske förbjudet! Är du också emot pälsdjursfarmningen tycker jag att du ska skriva på listan och fortsätta länka vidare. Snälla var smart och tänk på djurens bästa..http://sjrebecka.blogg.se/2010/january/stoppa-palsdjursfarmningen-i-sverige.htmlPUBLICERAT: 2010-01-04, 13:15:54 | URL: http://sjrebecka.blogg.se/
Anonym

jätte bra blogg hörru:) Gillar den!

Jag själv har precis börjat blogga.Om du gillar en blogg en snygg design och en bloggare med egen klädstil så bord du verkligen kolla in min blogg:)

Jag hoppas alf att du gillar den :)http://housebunny.blogg.se


Sebbe

finns det något plagg du tycker killar passar bäst i?

kramar!PUBLICERAT: 2010-01-04, 18:54:31 | URL: http://lookstylish.blogg.se/
Anonym

varför är du rädd för isen?PUBLICERAT: 2010-01-04, 18:56:45 | URL: http://moonbell.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: